O poliklinici

Poliklinika Drinković

Poliklinika Drinković  je jedna od najstarijih privatna poliklinika s tradicijom izvrsnosti koju je 1988. godine osnovao prof.dr.sc. Ivan Drinković, koji je i danas ravnatelj  i jedan od vodećih liječnika Poliklinike sa šest specijalnosti iz područja medicine.

Od prve godine svog postojanja jedan od glavnih ciljeva  naše poliklinike je osigurati najbolju medicinsku skrb za svakog pacijenta jer Vaše zdravlje naš je prioritet. Također nastojimo pružiti najvišu kvalitetu medicinskih usluga i postići najbolje rezultate koristeći  novitete u medicini  i medicinskoj tehnologiji jer oni su s našim znanjem nerazdvojni dio našeg posla. Jedan od ciljeva je potaknuti nadu, pridonijeti zdravlju kao i pridržavati se najviših standarda profesionalizma, etike i osobne odgovornosti.

Liječnici i suradnici  Poliklinike Drinković su poznati i priznati profesori, primarijusi i stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom u području njihove specijalnosti. Autori su mnogih  znanstvenih članaka i istraživanja te su aktivni sudionici međunarodnih kao i domaćih kontinuiranih stručnih usavršavanja i znanstvenih simpozija.

Poliklinika Drinković se nalazi u središtu Zagreba, Ulica Bogoslava Šuleka 5 (400 m istočno od Trga E. Kvaternika i 20 m od Maksimirske ulice).

Naručite se
01 2321 970
Liječnici

Osnivač

Prof.dr.sci. Ivan Drinković
Prof.dr.sc. Ivan Drinković
Skip to content