“Čovjek je ono u što vjeruje.”

— Anton Pavlovič Čehov

O odjelu radiologije

Na našem radiološkom odjelu  koristimo se najnovijom i najmodernijom radiološkom tehnologijom za pretrage 3d mamografije, rendgena (RTG), magnetne rezonancije (MR), ultrazvuka (UZV), color Dopplera (CD), kompjuterizirane tomografije (CT), denzitometrije (DEXA)  i ostalih radioloških pregleda koje nam omogućuju snimke najkvalitetnijeg i najvišeg  medicinskog standarda kako bismo osigurali vrhunsku kvalitetu slika.

Naš odjel radiologije nastoji pružiti najvišu kvalitetu medicinskih usluga i postići najbolje rezultate koristeći  novitete u radiologiji i tehnologiji jer oni su s našim znanjem nerazdvojni dio našeg posla. Jedan od ciljeva je potaknuti nadu, pridonijeti zdravlju kao i pridržavati se najviših standarda profesionalizma, etike i osobne odgovornosti.

Također jedan od zadataka odjela za radiologiju je kontinuirano poboljšavanje zdravlje kroz inovativnu, kvalitetnu i učinkovitu skrb o pacijentima, obrazovanju kao i istraživanjima iz područja radiologije.

Tag: radiologija

Magnetna rezonanca (MR) je dijagnostičjka metoda koja kombinira snažno magnetsko polje sa radiovalovima za izradu višedimenzionalnih slika Vašeg tijela.
Opširnije: Magnetna rezonanca (MR)

U našoj se klinici koristimo najnovijim ultrazvučnim aparatima i tehnologijom uz renomirane stručnjake koji su jedni od začetnika UZV-a kao dijagnostičke pretrage u Hrvatskoj.
Opširnije: Ultrazvuk i Color Dopplera

Denzitometrija (DEXA ili dual-energy x-ray absorptiometry) je pretraga kojom se dijelovi tijela izlažu X zrakama da bi se procijenio mineralni sadržaj kostiju i izračunala mineralna gustoća tj. procijenila čvrstoće kostiju.
Opširnije: Denzitometrija

U našoj klinici koristimo se najnovijom digitalnom tehnologijom za rendgenske (rtg) i fluoroskopske pretrage koje nam omogućuju snimke najkvalitetnijeg i najvišeg medicinskog standarda uz najmanju količinu izloženosti x zračenju. RTG je neinvazivna medicinska dijagnostička metoda.
Opširnije: Rendgenska snimanja (RTG snimke)

U našoj se klinici koristimo višeslojnim MSCT uređajem kako bismo dobili snimke najkvalitetnijeg i najvišeg medicinskog standarda uz najmanju količinu zračenja.
Kompjutorizirana tomografija (CT)

radiologija

Tag: radiologija

Naručite se

01 2321 970

Kontakt