Obratite nam se:

Pravila privatnosti

Uvod

Poliklinika za radiologiju i ultrazvučnu dijagnostiku, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ginekologiju i opstetriciju i dermatologiju i venerologiju prof.dr.sc. Ivan Drinković sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Bogoslava Šuleka 5, OIB: 64514247517 vodi brigu o sigurnosti Vaših osobnih podataka na internetskoj stranici drinkovic.hr. Kao voditelj obrade osobnih podataka Poliklinika Drinković, prikuplja, obrađuje i koristi osobne podatke u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679. Adresa naše web-stranice je: https://drinkovic.hr.

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Davanje osobnih podataka je dobrovoljno. Podatke na našoj stranici prikupljaju se kroz dostupnu kontakt formu i pretplata na elektronički newsletter. Prilikom ispunjavanja kontakt forme na našoj stranici uzimamo ime i prezime, broj telefona, datum naruđbe i upit te se one koriste isključivo u cilju kako bi Vam pružili najbolju moguću uslugu prilikom naručivanja u Poliklinici Drinković te što bolju uslugu zdravstvene zaštite, obradu zahtjeva za rezervaciju, pružili odgovore na vaše upite i informirali Vas o postojećim i novim sadržajima, akcijama kao i o uslugama koje pružamo. Zbog osjetljive prirode podataka prikupljenih od Vaše strane poduzimaju se dodatne mjere opreza kako bi se osigurala sigurnost tih informacija. Poslane podatke iz kontakt forme koje ste ispunili prikupljamo i čuvamo sve dok ne stupimo u kontakt s Vama, a potom se brišu jer naruđbe radimo direktno u PACS sustav. Podatke poslane kroz kontakt formu ne koristimo za marketinšku namjenu.

Kontakt forme

Prilikom ispunjavanja kontakt forme na našoj stranici uzimamo ime i prezime, broj telefona, datum naruđbe i upit te se one koriste isključivo u cilju kako bi Vam pružili najbolju moguću uslugu prilikom naručivanja u Poliklinici Drinković.

Kolačići (eng. “cookies) i čemu služe?

Kolačić je skup informacija koje u obliku datoteke pohranjuje u internetski preglednik i ovisno o vašim postavkama može se tamo zadržati dok vi to ne onemogućite. Koriste se kako bi internetska stranica dobila informacije o nekim vašim postavkama (kao što su odabrani jezik prikaza ili vaše ime koje ste unijeli) i ponašanju na internetu tj. kako bi prilikom svakog novog posjeta omogućili da prikaz stranice i iskustvo pregledavanja bude prilagođeno Vašim potrebama i preferencijama te tako cijeli postupak učini bržim i učinkovitijm pri aktiviranju informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom prošlih pristupa i korištenja naše stranice. Najčešći razlozi korištenja kolačića su: identifikacija posjetitelja, pamćenje specifičnih preferencija korisnika, pomoć pri unosu informacija koje su već unesene prilikom prethodnih posjeta, skupljanje podataka za analize te promotivne kampanje Ako ne želite primati „kolačiće“ sa naše Internet stranice možete ih isključiti. U tom slučaju neke od sadržaje sa naše stranice za bolje korisničko iskustvo možda neće ispravno funkcionirati. Blokiranjem kolačića i dalje ste u mogućnosti pregledavanju stranice, samo što su neke mogućnosti i postavke vama nedostupne.

Ugrađeni sadržaj s drugih web-stranica

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu. Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

Analitike

Moguća je pohrana određenih podataka od strane Google Analytics (više podataka o pravilima privatnosti platforme: Google Analytics) Također u određenim prilikama sa drugih Internet platformi možemo dobiti podatke o vašim aktivnostima na Internetu kao što je Facebook Pixel (više podataka o pravilima privatnosti: Facebook Pixel https://www.facebook.com/policy)

S kime dijelimo vaše podatke

Poliklinika Drinković neće distribuirati vaše osobne podatke bilo kojim trećim stranama osim ako za to dobijemo vašu izričitu dozvolu ili to budemo zakonski obavezni učiniti.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Vaše podatke čuvamo sve dok ne stupimo u kontakt sa Vama. Čim se kontakt ostvari vaši podaci se brišu.

Koja prava imate nad svojim podacima

Možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Kako štitimo vaše podatke

Primjenjujemo odgovarajuće mjere zaštite osobnih podataka i procedure kako bismo spriječili da se osobnim podacima ne bi neovlašteno pristupalo te da bismo osigurali da se koriste u skladu sa svrhom obrade. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na internet stranicama drinkovic.hr strogo su zabranjeni.

Kontakt informacije

Poliklinika za radiologiju i ultrazvučnu dijagnostiku, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, ginekologiju i opstetriciju i dermatologiju i venerologiju prof.dr.sc. Ivan Drinković sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Bogoslava Šuleka 5, OIB: 64514247517. Za primjedbe, pitanja ili pritužbe u pogledu prikupljanja i upotrebe osobnih podataka obratite se voditelju obrade podataka s pomoću sljedećih podataka za kontakt: (a) poštom, na gore navedenu poštansku adresu; ili (b) telefonom na broj (c)e mail: info@drinkovic.hr