Dr.med. Dora Madiraca

Specijalist dermatologije i venerologije

Dora Madiraca je specijalist dermatologije i venerologije, zaposlena u Klinici za kožne i spolne bolesti KBC Sestre milosrdnice.

Nakon stjecanja diplome doktora medicine na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, kao specijalizant dermatovenerologije radila je u KBC Sestre milosrdnice, gdje je i sada specijalist.

Završila je stručni poslijediplomski studij iz dermatovenerologije, te u rujnu 2016. položila specijalistički ispit. Trenutno je na užoj specijalizaciji iz pedijatrijske dermatologije u sklopu koje završava i poslijediplomski studij iz pedijatrije. Pohađa poslijediplomski doktorski studij „Biomedicina i zdravstvo“ na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Aktivno sudjeluje na brojnim domaćim i međunarodnim simpozijima i kongresima organiziranim od strane Hrvatskog dermatološkog društva (HDD) i Europske akademije za dermatovenerologiju (EADV). Od 2013.g. sudjeluje u javno preventivnom znanstvenom projektu ranog otkrivanja melanoma i ostalih zločudnih tumora kože u organizaciji Hrvatskog dermatovenerološkog društva Hrvatskog liječničkog zbora i Referentnog centra za melanom MZ-a Republike Hrvatske.

Član je Hrvatskog dermatovenerološkog društva, Hrvatskog društva za dermatološku onkologiju, Europske akademije za dermatologiju i venerologiju, Europskog društva za pedijatrijsku dermatologiju.

Pohađala je brojne međunarodne i nacionalne tečajeve iz područja dermatoonkologije, dječje dermatovenerologije i medicinske kozmetologije. Aktivno se služi engleskim i talijanskim jezikom.

Naručite se
01 2321 970

Dr.med. Dora Madiraca

Kalkulator za procjenu rizika od karcinoma dojke

NOVO!

Skip to content